Myllärin by Helsinki Mills

Gluteenittomat pikkuletut

Myllärin gluteenittomalla uutuudella loihdit vohvelit ja letut, tai vaikka molemmat! Kokeile lettuja myös suolaisella täytteellä. Voit kanssa lisätä taikinaan desin verran keitettyä Myllärin Gluteenitonta Pitkäjyväistä Kauraa saavuttaaksesi kauraisen ruokaisuuden.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
15 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
30 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

taikina

Ohjeet

  1. Sekoita jauhot nesteeseen ja anna turvota hetki.

  2. Paista pannulla voissa tai öljyssä haluamasi kokoisia lettuja.

Ostoslistalle

Vinkit

Isoja lettuja taikinasta tulee noin kahdeksan, pienempiä totta kai useampi. Tee juuri sen kokoisia, kun sopivaksi miellät.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,5 g
Proteiini
5,3 g
Energia
123,2 kcal
Hiilihydraatit
20,2 g
Rasva
2,0 g
Tyydyttynyt rasva
1,0 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla
30 min GL, V

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla

Gluteeniton Välimeren piirakka (kasvis-fetapiirakka)
1 h 10 min L, GL

Gluteeniton Välimeren piirakka (kasvis-fetapiirakka)

Gluteeniton reikäleipä
1 h 20 min L, GL, VG, M, K, V

Gluteeniton reikäleipä