Myllärin by Helsinki Mills

Myllärin Gluteenittomat Mustikkamuffinssit

Vaahdottamalla munan ja sokerin saat kuohkeita muffinsseja. Kokeile vaihtaa osa mustikoista vadelmiin, niin saat kuningatarmuffinsseja.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
25 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
40 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

12

kappaletta

2 kpl kananmunaa
1 ½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 dl voita sulatettuna
3 dl mustikoita

Ohjeet

  1. Vaahdota munat ja sokerit. Sekoita leivinjauhe jauhoseokseen ja lisää jauho-leivinjauheseos vähitellen muna-sokerivaahtoon hyvin sekoittaen. Lisää rasva.

  2. Lisää lopuksi mustikat (pakastetut mustikat voi lisätä jäisinä). Sekoita varovasti.

  3. Lusikoi taikina muffinssivuokiin. Jos käytät muffinssipeltiä, voitele pellin kolot ensin ja jauhota gluteenittomilla kauraleseillä.

  4. Paista muffinsseja 200-asteisessa uunissa n. 18 min.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,5 g
Proteiini
3,8 g
Energia
301,2 kcal
Hiilihydraatit
42,8 g
Rasva
12,2 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Suola
0,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteenittomat kuppikakut
30 min L, GL

Gluteenittomat kuppikakut

Myllärin Myslimuffinssit
40 min L, VG

Myllärin Myslimuffinssit

Kauravohvelit
1 h L, GL, VG

Kauravohvelit

Kaurainen banaani­pannukakku
35 min L, GL, VG

Kaurainen banaani­pannukakku