Ainesosat
kpl
piirakka
Ohjeet
Lämmitä uuni 180 asteeseen.
Yhdistä kuivat aineet: Myllärin Gluteeniton Vaalea Jauhoseos, tomusokeri, kaakaojauhe ja suola. Lisää joukkoon sulatettu voi ja vaivaa taikina käsin kiinteäksi.
Painele taikina n.26-28 cm irtopohjapiirakkavuoan pohjalle.
Paista pohjaa uunissa 15 minuuttia ja anna jäähtyä.
Lämmitä kookosmaitoa kattilassa muutama minuutti. Ota kattila pois lämmöltä ja sekoita joukkoon suklaapalat sekä suola, kunnes seos on sileää. Kaada seos pohjan päälle ja laita piirakka jääkaappiin jähmettymään yön yli.
Koristele piirakka ennen tarjoilua marjoilla tai karkeilla, mintunlehdillä ja tomusokerireunuksella.
Säilytä piirakkaa jääkaapissa, jotta se pysyy jähmeänä. Voit myös pakastaa piirakanpaloja ja ottaa niitä sulamaan noin 30 minuuttia ennen tarjoilua.