Myllärin by Helsinki Mills

Gluteeniton näkkileipä

Rapeaa, herkullista, gluteenitonta. Siinäpä se. Voit hyvin raastaa joukkoon omenan sijaan vaikka päärynän.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
K
Kananmunaton
V
Vegaani
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

2

pellillistä

1 dl vettä
1 kpl omenaa (raasteena)
1 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurahiutaleita
1 tl suolaa
2 rkl Rypsiöljy, kylmäpuristettu
4 ½ dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja

Ohjeet

  1. Sekoita raastettu omena, vesi, kaurahiutaleet, suola ja öljy keskenään. 

  2. Lisää kaurajauhot ja sekoita tasaiseksi.

  3. Kauli tai taputtele taikina leivinpaperin päällä ohueksi levyksi. Voit halutessasi leikata veitsellä palasiksi ennen paistoa.

  4. Paista 225 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
5,3 g
Proteiini
6,4 g
Energia
227,7 kcal
Hiilihydraatit
30,5 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Suola
1,0 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Soodaleipä Myslillä ja Pähkinöillä
55 min L, GL, K

Gluteeniton Soodaleipä Myslillä ja Pähkinöillä

Gluteeniton kinkkugalette
1 h GL

Gluteeniton kinkkugalette

Sämpylät Mestarin Myslistä
1 h 30 min L, VG, M, K, V

Sämpylät Mestarin Myslistä

Kaurahiutalesämpylät
1 h 15 min L, VG, M, K, V

Kaurahiutalesämpylät