Myllärin by Helsinki Mills

Gluteeniton banaani-kookoskakku

Eksoottiset maut sopivat maustekakkuunkin.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
1 h 20 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

kakku

2 kananmunaa
2 dl sokeria
2 kpl kypsää banaani
2 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kuohukermaa
150 g laktoositonta voita
½ dl kookoshiutaleita

Ohjeet

  1. Soseuta banaanit. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.

  2. Voitele kakkuvuoka ja jauhota se gluteenittomilla kauraleseillä. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 – 200-asteisessa uunissa noin 60 min. Kokeile kakkua tikulla ennen sen ottamista uunista. Kypsästä kakusta ei jää taikinaa tikkuun.

  3. Anna kakun jäähtyä vuoassa ennen kumoamista ja leikkaamista.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,3 g
Proteiini
2,0 g
Energia
351,4 kcal
Hiilihydraatit
41,3 g
Rasva
19,5 g
Tyydyttynyt rasva
12,9 g
Suola
0,9 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Porkkanakakku
1 h L, GL, VG

Gluteeniton Porkkanakakku

Kakkupohja täytekakkuun
55 min

Kakkupohja täytekakkuun

Myllärin mantelipullat
1 h 20 min L, VG

Myllärin mantelipullat

Gluteenittomat suklaaleivokset
1 h 20 min L, GL

Gluteenittomat suklaaleivokset