Ainesosat
annosta
Ohjeet
Painele savutofua kuivaksi talouspaperin välissä ja murustele se käsin pieneksi muruksi kulhoon.
Pilko sipulit ja paprika ja kuullota öljyssä muutama minuutti, jotta ne pehmenevät.
Lisää joukkoon murusteltu tofu, tomaattipyree, paprikajauhe, juustokumina ja chilijauhe. Sekoita ainekset hyvin yhteen ja lisää sen jälkeen kasvisliemi, tomaattimurska, oregano, sokeri, suola ja pippuri.
Kiehauta ja anna kuplia pienellä lämmöllä kannen alla 15 minuuttia.
Lisää valutetut ja huuhdellut kidneypavut, sekoita ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.
Keitä tällä välin Myllärin Gluteeniton Pitkäjyväinen Kaura ohjeiden mukaan.
Ota chili sin carne pois levyltä ja anna sen vetäytyä noin 10 minuuttia. Maista ja lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
Tarjoa chili sin carne keitetyllä kauralla, ruoka fraichella, limelohkoilla, tortilla chipseillä sekä tuoreilla yrteillä.