Myllärin by Helsinki Mills

Bostonkakku

Pullat syntyy helposti airfryerissakin.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h 30 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h 45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

1

kakku

Taikina

2 ½ dl maitoa tai vettä
25 g hiivaa tai 1 pss kuivahiivaa
75 g laktoositonta voita tai 3/4 dl rypsiöljyä

Täyte

laktoositonta voita huoneenlämpöisenä
kanelia
sokeria

Lisäksi

kananmuna
raesokeria

Ohjeet

  1. Sekoita kädenlämpöiseen nesteeseen hiiva. Lisää joukkoon Myllärin pullajauhoseos, jätä jauhoja hieman rasvanlisäys vaiheeseen ja vaivaa taikinaksi.

  2. Lisää joukkoon Myllärin pullajauhoseos, jätä jauhoja hieman rasvanlisäys vaiheeseen ja vaivaa taikinaksi.

  3. Lisää voi tai rypsiöljy ja loput jauhoista taikinan joukkoon ja jatka vaivaamista n.5 min. Anna taikinan kohota 30 min.

  4. Leivo vehnäjauhoja tarvittaessa apuna käyttäen taikina noin sentin paksuiseksi levyksi. Levitä taikinalevylle huoneenlämpöistä voita, sokeria ja kanelia. Leikkaa taikinalevystä noin 3 sentin paksuisia nauhoja. Pyöritä nauhat rullalle. Asettele rullat kohoamaan airfryerin koriin. Voit laittaa korin pohjalle leivinpaperin. Anna kohota 30-45 minuuttia.

  5. Voitele pullat kananmunalla. Ripottele päälle raesokeria. Paista airfryerin leivonta-asetuksella 170 C asteessa 20-25 minuuttia.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,6 g
Proteiini
7,3 g
Energia
290,0 kcal
Hiilihydraatit
44,5 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Suola
0,7 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteenittomat Toscapullat
1 h 10 min L

Gluteenittomat Toscapullat

Myllärin mantelipullat
1 h 20 min L, VG

Myllärin mantelipullat

Gluteenittomat munkit
1 h L, GL

Gluteenittomat munkit

Gluteeniton Brownies
40 min L

Gluteeniton Brownies