Ainesosat
kakku
Ohjeet
Sekoita kädenlämpöiseen nesteeseen hiiva. Lisää joukkoon Myllärin pullajauhoseos, jätä jauhoja hieman rasvanlisäys vaiheeseen ja vaivaa taikinaksi.
Lisää joukkoon Myllärin pullajauhoseos, jätä jauhoja hieman rasvanlisäys vaiheeseen ja vaivaa taikinaksi.
Lisää voi tai rypsiöljy ja loput jauhoista taikinan joukkoon ja jatka vaivaamista n.5 min. Anna taikinan kohota 30 min.
Leivo vehnäjauhoja tarvittaessa apuna käyttäen taikina noin sentin paksuiseksi levyksi. Levitä taikinalevylle huoneenlämpöistä voita, sokeria ja kanelia. Leikkaa taikinalevystä noin 3 sentin paksuisia nauhoja. Pyöritä nauhat rullalle. Asettele rullat kohoamaan airfryerin koriin. Voit laittaa korin pohjalle leivinpaperin. Anna kohota 30-45 minuuttia.
Voitele pullat kananmunalla. Ripottele päälle raesokeria. Paista airfryerin leivonta-asetuksella 170 C asteessa 20-25 minuuttia.