Välimeren jauheliha-kauravuoka (G)

30-60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
  • Hävikki-vinkki
Ainekset
600 g jauhelihaa
2 sipulia
2 valkosipulin kynttä
 1/2 kesäkurpitsa (tai 1 pieni)
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 prk fetakuutioita
3 dl Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
1 prk yrtti-tomaattimurskaa
1 prk (250 g) Koskenlaskija ruoka & dippi
4 dl vettä
1 lihaliemikuutio
(juustoraastetta)
Valmistusohje

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja sipulit pannulla. Pilko kasvikset vuokaan ja sekoita joukkoon ruskistettu jauheliha-sipulisekoitus, fetakuutiot ja kypsentämätön Villikaura.

Lämmitä kattilassa vesi, lihaliemikuutio, tomaattimurska ja Koskenlaskija. Sekoita tasaiseksi.

Kaada kastike vuokaan muiden ainesten päälle. Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta.

Paista noin 40 minuuttia.

Voit käyttää tuoreiden kasvisten sijaan 2 pussia pakastekasviksia (à 300 g) ja pakastesipulia.

VINKKI: Jäikö kauraa yli? Paista se pannulla, lisää kasviksia ja kananmunaa. Voilà, japanilainen Chahan (paistettu kaura) on valmis!

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.