Ainekset
600 g | jauhelihaa |
2 | sipulia |
2 | valkosipulin kynttä |
1/2 | kesäkurpitsa (tai 1 pieni) |
1 | punainen paprika |
1 | keltainen paprika |
1 prk | fetakuutioita |
3 dl | Myllärin Gluteenitonta Villikauraa |
1 prk | yrtti-tomaattimurskaa |
1 prk (250 g) | Koskenlaskija ruoka & dippi |
4 dl | vettä |
1 | lihaliemikuutio |
(juustoraastetta) |

Valmistusohje
Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Ruskista jauheliha ja sipulit pannulla. Pilko kasvikset vuokaan ja sekoita joukkoon ruskistettu jauheliha-sipulisekoitus, fetakuutiot ja kypsentämätön Villikaura.
Lämmitä kattilassa vesi, lihaliemikuutio, tomaattimurska ja Koskenlaskija. Sekoita tasaiseksi.
Kaada kastike vuokaan muiden ainesten päälle. Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta.
Paista noin 40 minuuttia.
Voit käyttää tuoreiden kasvisten sijaan 2 pussia pakastekasviksia (à 300 g) ja pakastesipulia.
VINKKI: Jäikö kauraa yli? Paista se pannulla, lisää kasviksia ja kananmunaa. Voilà, japanilainen Chahan (paistettu kaura) on valmis!