Ainekset
2 hengelle
1 pss | Myllärin Kanapata-ainesta |
5 dl | vettä |
2 kpl | broilerinkoipia |
1 tl | suolaa |
½ tl | mustapippuria rouhittuna |
½ tl | valkosipulijauhetta |
rypsiöljyä voiteluun |

Valmistusohje
Voitele uunivuoka rypsiöljyllä. Laita vuokaan Myllärin Kanapata-aines ja vesi. Sekoita tasaiseksi.
Suolaa ja mausta kanankoivet mustapippurilla ja valkosipulijauheella. Asettele broilerinkoivet päällimmäiseksi.
Paista vuokaa 150 C asteisessa uunissa 30–40 minuuttia, kunnes ateria-aines on kypsää.
Vinkki! Voit vaihtaa proteiinin oman maun mukaan. Tai vaikka kypsentää ateria-aineksen uunissa ja paistaa pannulla kalapaloja.