Uunikanat

30-60 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset

2 hengelle

1 pss Myllärin Kanapata-ainesta
5 dl vettä
2 kpl broilerinkoipia
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria rouhittuna
½ tl valkosipulijauhetta
rypsiöljyä voiteluun
Valmistusohje

Voitele uunivuoka rypsiöljyllä. Laita vuokaan Myllärin Kanapata-aines ja vesi. Sekoita tasaiseksi.

Suolaa ja mausta kanankoivet mustapippurilla ja valkosipulijauheella. Asettele broilerinkoivet päällimmäiseksi.

Paista vuokaa 150 C asteisessa uunissa 30–40 minuuttia, kunnes ateria-aines on kypsää.

Vinkki! Voit vaihtaa proteiinin oman maun mukaan. Tai vaikka kypsentää ateria-aineksen uunissa ja paistaa pannulla kalapaloja.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.