uunifeta-kaura (G)

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
3-4 annosta
4 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
7 dl vettä
suolaa/kasvisliemikuutio
200g fetajuustoa
½-1 chilipaprika
 2-3 valkosipulikynttä
oliiviöljyä
tuoretta timjamia
Valmistusohje

Hienonna chili ja valkosipulin kynnet. Ota fetapala pakkauksestaan, levitä sen pinnalle valkosipuli- ja chilisilppu, tuoretta timjamia ja oliiviöljyä. Anna marinoitua jääkaapissa kaurajyvien kypsyessä.

Mittaa Kaura Ateriajyvät uunivuokaan ja lisää vesi sekä suola/kasvisliemikuutio. Anna kypsyä n. 40 minuuttia 180-asteisessa uunissa, lisää tarvittaessa vettä kypsymisen aikana.

Nosta fetapala mausteineen vuokaan kaurajyvien päälle ja anna vuoan olla uunissa vielä 15-20 minuuttia. Ota vuoka uunista ja sekoita ainekset yhteen.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.