uunifeta-kaura (G)

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
3-4 annosta
4 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
7 dl vettä
suolaa/kasvisliemikuutio
200g fetajuustoa
½-1 chilipaprika
 2-3 valkosipulikynttä
oliiviöljyä
tuoretta timjamia
Valmistusohje

Hienonna chili ja valkosipulin kynnet. Ota fetapala pakkauksestaan, levitä sen pinnalle valkosipuli- ja chilisilppu, tuoretta timjamia ja oliiviöljyä. Anna marinoitua jääkaapissa kaurajyvien kypsyessä.

Mittaa Kaura Ateriajyvät uunivuokaan ja lisää vesi sekä suola/kasvisliemikuutio. Anna kypsyä n. 40 minuuttia 180-asteisessa uunissa, lisää tarvittaessa vettä kypsymisen aikana.

Nosta fetapala mausteineen vuokaan kaurajyvien päälle ja anna vuoan olla uunissa vielä 15-20 minuuttia. Ota vuoka uunista ja sekoita ainekset yhteen.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.