Ainekset
3-4 annosta | |
4 dl | Myllärin Gluteenitonta Villikauraa |
7 dl | vettä |
suolaa/kasvisliemikuutio | |
200g | fetajuustoa |
½-1 | chilipaprika |
2-3 | valkosipulikynttä |
oliiviöljyä | |
tuoretta timjamia |

Valmistusohje
Hienonna chili ja valkosipulin kynnet. Ota fetapala pakkauksestaan, levitä sen pinnalle valkosipuli- ja chilisilppu, tuoretta timjamia ja oliiviöljyä. Anna marinoitua jääkaapissa kaurajyvien kypsyessä.
Mittaa Villikaura uunivuokaan ja lisää vesi sekä suola/kasvisliemikuutio. Anna kypsyä n. 40 minuuttia 180-asteisessa uunissa, lisää tarvittaessa vettä kypsymisen aikana.
Nosta fetapala mausteineen vuokaan kaurajyvien päälle ja anna vuoan olla uunissa vielä 15-20 minuuttia. Ota vuoka uunista ja sekoita ainekset yhteen.