Peruna-kaurakakkuset

yli 60 min. | Keskitaso

  • Aamiainen ja välipalat
  • Asiakkaan resepti
  • Suolaiset leivonnaiset
Ainekset

noin 20 kpl

1 kg jauhoista perunaa
2 tl suolaa
100 g voita
n. 3 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeaa Vehnäjauhoa
1 kpl kananmuna
4 dl kypsää Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
150 g suikaloitua pekonia
kananmunaa voiteluun
Valmistusohje

Paahda perunat kuoripäällä kypsäksi 160 asteisessa uunissa. Halkaise perunat ja koverra sisus siivilään. Painele kypsä peruna siivilän läpi. Sekoita perunoihin voi ja suola. Lisää perunamassaan Myllärin vehnäjauhoa. Lisää jauhoa niin, että massa on käsiteltävää. Laita taikina kylmään.

Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle pekoni ja paista rapeaksi. Lisää pannulle keitetty Myllärin Gluteeniton Villikaura. Ota kauratäyte sivuun.

Taputtele perunataikinasta ympyränmuotoisia pohjia. Lisää pohjien päälle Villikauraa ja nosta ympyrän toinen puoli täytteiden päälle. Painele haarukalla reunat kiinni.  

Laita kakkuset leivinpaperoidulle uunipellille. Voitele kananmunalla. Paista 220 asteessa 10-12 minuuttia.

Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.