Pannukakku

30-60 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Suolaiset leivonnaiset
Ainekset
uunipellillinen
4 kananmunaa
1 l maitoa
5 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
100 g voita tai margariinia sulatettuna
ripaus sokeria
ripaus suolaa
Valmistusohje

Riko kananmunat kulhoon. Kaada joukkoon maito ja sekoita. Lisää vehnäjauhot, sulatettu rasva, sokeri ja suola. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan levätä 15-30 minuuttia ennen paistamista.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 25-30 minuuttia.

Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa hillon tai marjasoseen kanssa.

Vinkki! Valmista pannukakusta suolainen versio ripottelemalla taikinan päälle vaikkapa kinkkusuikaleita, kasviksia ja juustoraastetta.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.