Pannukakku

30-60 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Suolaiset leivonnaiset
Ainekset
uunipellillinen
1 l maitoa
4 kananmunaa
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
5 dl Myllärin Lettu- ja pannukakkujauhoa
100 g voita tai margariinia sulatettuna
Valmistusohje

Riko kananmunat kulhoon. Kaada joukkoon maito ja sekoita. Lisää vehnäjauhot, sulatettu rasva, sokeri ja suola. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan levätä 15-30 minuuttia ennen paistamista.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 25-30 minuuttia.

Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa hillon tai marjasoseen kanssa.

Vinkki! Valmista pannukakusta suolainen versio ripottelemalla taikinan päälle vaikkapa kinkkusuikaleita, kasviksia ja juustoraastetta.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.