Ainekset
uunipellillinen | |
1 l | maitoa |
4 | kananmunaa |
1 tl | suolaa |
1 rkl | sokeria |
5 dl | Myllärin Lettu- ja pannukakkujauhoa |
100 g | voita tai margariinia sulatettuna |

Valmistusohje
Riko kananmunat kulhoon. Kaada joukkoon maito ja sekoita. Lisää vehnäjauhot, sulatettu rasva, sokeri ja suola. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan levätä 15-30 minuuttia ennen paistamista.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 25-30 minuuttia.
Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa hillon tai marjasoseen kanssa.
Vinkki! Valmista pannukakusta suolainen versio ripottelemalla taikinan päälle vaikkapa kinkkusuikaleita, kasviksia ja juustoraastetta.