Myllärin Rukiinen Mustikkapiirakka

30-60 min. | Helppo

  • Makeat leivonnaiset
Ainekset

Pohja:

150 g voita
1 ¼ dl sokeria
2 kananmunaa
3 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
½ tl leivinjauhetta

 

Täyte:

1 purkki maitorahkaa
1 kananmuna
½ dl sokeria
2 ½ dl mustikoita
1 tl vaniljasokeria

 

Valmistusohje

Sekoita huoneenlämpöinen voi ja sokeri, lisää kananmunat ja vatkaa kuohkeaksi. Sekoita leivinjauhe ruisjauhoihin ja lisää ne taikinaan. Levitä taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan.

Sekoita täytteen ainekset ja levitä pohjan päälle. Paista 200°C noin 25 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.