Myllärin Rukiinen Mustikkapiirakka

30-60 min. | Helppo

  • Makea leivonta
Ainekset

Pohja:

150 g voita
1 ¼ dl sokeria
2 kananmunaa
3 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
½ tl leivinjauhetta

 

Täyte:

1 purkki maitorahkaa
1 kananmuna
½ dl sokeria
2 ½ dl mustikoita
1 tl vaniljasokeria

 

Valmistusohje

Sekoita huoneenlämpöinen voi ja sokeri, lisää kananmunat ja vatkaa kuohkeaksi. Sekoita leivinjauhe ruisjauhoihin ja lisää ne taikinaan. Levitä taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan.

Sekoita täytteen ainekset ja levitä pohjan päälle. Paista 200°C noin 25 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.