Myllärin Rukiinen Mustikkapiirakka

30-60 min. | Helppo

  • Makea leivonta
Ainekset

Pohja:

150 g voita
1 ¼ dl sokeria
2 kananmunaa
3 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
½ tl leivinjauhetta

 

Täyte:

1 purkki maitorahkaa
1 kananmuna
½ dl sokeria
2 ½ dl mustikoita
1 tl vaniljasokeria

 

Valmistusohje

Sekoita huoneenlämpöinen voi ja sokeri, lisää kananmunat ja vatkaa kuohkeaksi. Sekoita leivinjauhe ruisjauhoihin ja lisää ne taikinaan. Levitä taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan.

Sekoita täytteen ainekset ja levitä pohjan päälle. Paista 200°C noin 25 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.