Myllärin perinteinen bostonkakku

yli 60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset

Pullataikina:

2,5 dl maitoa tai vettä
25 g hiivaa
1 kpl kananmuna
¾ dl sokeria
½ tl suolaa
½ tl kardemummaa
8 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
75 g voita
Täyte:
1,5 dl omenasosetta

 

 

Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon tai veteen. Lisää muna ja sokeri sekä mausteet. Sekoita jauhot vähitellen taikinaan ja alustuksen loppuvaiheessa pehmeä voi. Kohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia. Kaulitse kohonnut taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi, levitä omenasose päälle, rullaa ja leikkaa n. 5 cm paksuiksi paloiksi.

 

Voitele pyöreä vuoka ja jauhota korppujauhoilla. Laita pullapalat vuokaan leikkauspinta ylöspäin. Peitä ja kohota noin 30 min. Voitele munalla ja ripottele raesokeria päälle, paista 175 °C noin 35 minuuttia. Nauti!

 

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.