Ainekset
Pullataikina:
2,5 dl | maitoa tai vettä |
25 g | hiivaa |
1 kpl | kananmuna |
¾ dl | sokeria |
½ tl | suolaa |
½ tl | kardemummaa |
8 dl | Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja |
75 g | voita |
Täyte: | |
1,5 dl | omenasosetta |

Valmistusohje
Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon tai veteen. Lisää muna ja sokeri sekä mausteet. Sekoita jauhot vähitellen taikinaan ja alustuksen loppuvaiheessa pehmeä voi. Kohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia. Kaulitse kohonnut taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi, levitä omenasose päälle, rullaa ja leikkaa n. 5 cm paksuiksi paloiksi.
Voitele pyöreä vuoka ja jauhota korppujauhoilla. Laita pullapalat vuokaan leikkauspinta ylöspäin. Peitä ja kohota noin 30 min. Voitele munalla ja ripottele raesokeria päälle, paista 175 °C noin 35 minuuttia. Nauti!