Myllärin jyvä-jauhelihalaatikko (G)

30-60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
1 sipuli
2 rkl ruokaöljyä
400 g jauhelihaa
7 dl vettä
200 g sulatejuustoa
1 tl suolaa
5 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
2 dl juustoraastetta

 

Valmistusohje

Kuullota sipuli öljyssä pannulla, lisää joukkoon jauheliha ja kypsennä. Kun jauheliha on kypsää, lisää sekaan juusto ja vesi.
Mittaa jyvät sellaisenaan voideltuun uunivuokaan ja kaada kuuma liha-juustokastike jyvien päälle. Sekoita ja ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuutin ajan.

Jos haluat jyviin pehmeämmän rakenteen, kypsennä ne ensin pakkauksen ohjeen mukaan keittämällä ja lisää kypsennetyt jyvät vuokaan.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.