Lihamureke ja feta-kauralisäke (G)

30-60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
4-5 annosta
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä 
2 dl kermaa tai vettä
600 naudanjauhelihaa
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
2 tl paprikajauhetta
ripaus chilijauhetta
2 rkl tomaattipyreetä
1 kananmuna
6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 pss Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta
100 g yrttituorejuustoa
mustapippuria
200 g fetajuustoa
tuoretta minttua
Valmistusohje

Mittaa kauraleseet kulhoon ja sekoita joukkoon vesi tai kerma. Anna vetäytyä 5-10 minuuttia. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää joukkoon jauheliha ja sipulit. Mausta seos suolalla, paprikajauheella, chilijauheella ja tomaattipyreellä. Sekoita seos tasaiseksi ja muotoile tasapaksuksi murekkeeksi. Kypsennä 200-asteessa uunin keskiritilätasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.

Valmista sillä välin feta-kauralisäke. Kiehauta vesi ja lisää joukkoon murennettu kasvisliemikuutio ja kaura ateria-aines. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes kaura on sopivan kypsää. Lisää tarvittaessa vettä. Sekoita joukkoon yrttituorejuusto ja mustapippuria myllystä. Tarkista maku. Murenna lopuksi joukkoon fetajuustoa ja runsaasti hienonnettua minttua.

Tarjoa seuraksi suolavedessä kiehautettua varsiparsakaalia tai muita kasviksia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.