Lihamureke ja feta-kauralisäke (G)

30-60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
4-5 annosta
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä 
2 dl kermaa tai vettä
600 naudanjauhelihaa
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
2 tl paprikajauhetta
ripaus chilijauhetta
2 rkl tomaattipyreetä
1 kananmuna
6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 pss Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta
100 g yrttituorejuustoa
mustapippuria
200 g fetajuustoa
tuoretta minttua
Valmistusohje

Mittaa kauraleseet kulhoon ja sekoita joukkoon vesi tai kerma. Anna vetäytyä 5-10 minuuttia. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää joukkoon jauheliha ja sipulit. Mausta seos suolalla, paprikajauheella, chilijauheella ja tomaattipyreellä. Sekoita seos tasaiseksi ja muotoile tasapaksuksi murekkeeksi. Kypsennä 200-asteessa uunin keskiritilätasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.

Valmista sillä välin feta-kauralisäke. Kiehauta vesi ja lisää joukkoon murennettu kasvisliemikuutio ja kaura ateria-aines. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes kaura on sopivan kypsää. Lisää tarvittaessa vettä. Sekoita joukkoon yrttituorejuusto ja mustapippuria myllystä. Tarkista maku. Murenna lopuksi joukkoon fetajuustoa ja runsaasti hienonnettua minttua.

Tarjoa seuraksi suolavedessä kiehautettua varsiparsakaalia tai muita kasviksia.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.