Kauraiset Lindströminpihvit

30-60 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset
200 g punajuuriraastetta
1 dl murskattua kaprista
150 g ranskankermaa
3–4 dl kypsää Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa
1 kpl kananmuna
400 g naudanjauhelihaa
1 rkl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
Valmistusohje

Sekoita kulhossa punajuuriraaste, murskattu kapris, ranskankerma ja kypsä Myllärin Pitkäjyväinen Kaura. Anna seistä kylmässä vähintään puoli tuntia.

Lisää joukkoon kananmuna, naudanjauheliha, suola ja mustapippuri. Muotoile massasta noin 100 gramman pihvejä.

Paista pannulla molemmin puolin ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille. Ennen tarjoilua kypsennä pihvit loppuun 160 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.

Tarjoile paistetun sipulin ja perunalisäkkeen kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.