Myllärin by Helsinki Mills

Kauraiset Lindströminpihvit

Tässäpä länsinaapurin herkkua kauralla ryhdistettynä.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
50 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

henkilöä

200 g punajuurta raastettuna
1 dl kaprista murskattuna
150 g ranskankermaa
1 kananmuna
400 g naudanjauhelihaa
1 rkl suolaa
1 tl mustapippuria

Ohjeet

  1. Sekoita kulhossa punajuuriraaste, murskattu kapris, ranskankerma ja kypsä Myllärin Pitkäjyväinen Kaura. Anna seistä kylmässä vähintään puoli tuntia.

  2. Lisää joukkoon kananmuna, naudanjauheliha, suola ja mustapippuri. Muotoile massasta noin 100 gramman pihvejä.

  3. Paista pannulla molemmin puolin ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille. Ennen tarjoilua kypsennä pihvit loppuun 160 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.

  4. Tarjoile paistetun sipulin ja perunalisäkkeen kanssa.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
3,1 g
Proteiini
11,5 g
Energia
217,6 kcal
Hiilihydraatit
16,9 g
Rasva
10,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Suola
1,9 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Uunifeta-kaura
1 h 15 min GL

Uunifeta-kaura

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat
1 h VG

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat

Kauravohvelit
1 h L, GL, VG

Kauravohvelit

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta