Ainekset
200 g | punajuuriraastetta |
1 dl | murskattua kaprista |
150 g | ranskankermaa |
3–4 dl | kypsää Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa |
1 kpl | kananmuna |
400 g | naudanjauhelihaa |
1 rkl | suolaa |
1 tl | rouhittua mustapippuria |

Valmistusohje
Sekoita kulhossa punajuuriraaste, murskattu kapris, ranskankerma ja kypsä Myllärin Pitkäjyväinen Kaura. Anna seistä kylmässä vähintään puoli tuntia.
Lisää joukkoon kananmuna, naudanjauheliha, suola ja mustapippuri. Muotoile massasta noin 100 gramman pihvejä.
Paista pannulla molemmin puolin ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille. Ennen tarjoilua kypsennä pihvit loppuun 160 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.
Tarjoile paistetun sipulin ja perunalisäkkeen kanssa.