Ainekset
4-6 kpl | |
1 | iso sipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
1 | paprika |
2-3 rkl | rypsiöljyä |
400 g | broilerinfileesuikaleita |
4 dl | vettä |
½ pss | Myllärin Texmex Kaura ateria-ainesta |
1 dl | pakaste- tai säilykemaissia |
1 dl | salsakastiketta |
2 dl | juustoraastetta |
(tacomaustetta) | |
4-6 | pehmeää tortillalettua |
Lisäksi: | |
1 dl | salsakastiketta |
1 dl | guacamolea |
200 g | ranskankermaa |

Valmistusohje
Maukkaat burritot maistuvat koko perheelle ja juhlissa valmistuvat helposti isollekin vierasmäärälle. Voit valmistaa täytteen jo etukäteen valmiiksi ja täyttää burritot hetki ennen tarjoilua. Broilerin voi korvata esim. kesäkurpitsa- ja paprikasuikaleilla, jolloin täyte sopii myös kasvissyöjille.
Valmistusohje
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paloittele paprika. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Lisää sipuli, valkosipuli ja paprika ja kääntele hetki. Lisää vesi ja ateria-ainekset. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä kannen alla n. 15 minuuttia. Lisää maissi, salsakastike ja juustoraaste. Tarkista maku ja lisää halutessasi tacomaustetta.
Jaa seos lämmitetyille tortilloille ja kääri ne rulliksi. Tarjoa seuraksi salsakastiketta, guacamolea ja ranskankermaa.
Vinkki! Ripota burrito-rullille juustoraastetta ja laita ne hetkeksi kuumaan uuniin grillivastuksen alle juuri ennen tarjoilua.