Kauraisat silakkapihvit (G)

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
n. 16 pihviä
 400-500 g silakkafileitä
½ tl suolaa
1 sipuli
3-4 rkl hienonnettua tilliä
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä 
½ tl suolaa
(musta- tai valkopippuria)
Paistamiseen
voita tai margariinia
Valmistusohje

Levitä silakkafileet työlaudalle tai leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele pinnalle suolaa. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tilli. Sekoita sipulisilppu ja tillisilppu keskenään. Jaa seos puolelle kalafileistä ja nosta toinen filee päälle. Laita lautaselle kauraleseet ja sekoita joukkoon suolaa ja musta- tai valkopippuria. Kääntele silakkapihvit seoksessa molemmin puolin.

Paista kuumalla pannulla voissa molemmin puolin.

Tarjoa seuraksi kuohkeaa perunasosetta.

Vinkki! Jos et tarvitse gluteenitonta, voit käyttää Myllärin Luomu Kauralesettä

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.