Ainekset
1 dl | sokeria |
100 g | voita |
1 dl | kondensoitua kinuskia |
3 dl | Myllärin Gluteeniton Iso Kaurahiutale tai Myllärin Kiireetön Kaurahiutale |
1 kpl | kananmuna |
1,5 dl | Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta tai Myllärin Leivontakarkeaa Vehnäjauhoa |
1 tl | leivinjauhetta |
1 tl | kanelia |

Valmistusohje
Mittaa kulhoon sokeri, voi ja kondensoitu kinuski. Lisää Myllärin kaurahiutaleet. Sekoita kevyesti. Lisää kananmuna. Sekoita loput ainekset keskenään ja lisää kulhoon.
Pyörittele tangoksi ja leikkaa 20 osaan. Pyörittele palloiksi ja asettele väljästi leivinpaperoidulle uunipellille.
Paista 175 C asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.
Vinkki: Leivo kekseistä gluteenittomat versiot valitsemalla ainesosista gluteenittomia kaurahiutaleet ja vaalean jauhoseoksen.