Kaura-kinuskikeksit

30 min. | Helppo

  • Makeat leivonnaiset
  • Gluteenittomat
Ainekset
1 dl sokeria
100 g voita
1 dl kondensoitua kinuskia
3 dl Myllärin Gluteeniton Iso Kaurahiutale tai Myllärin Kiireetön Kaurahiutale
1 kpl kananmuna
1,5 dl Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta tai Myllärin Leivontakarkeaa Vehnäjauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
Valmistusohje

Mittaa kulhoon sokeri, voi ja kondensoitu kinuski. Lisää Myllärin kaurahiutaleet. Sekoita kevyesti. Lisää kananmuna. Sekoita loput ainekset keskenään ja lisää kulhoon.

Pyörittele tangoksi ja leikkaa 20 osaan. Pyörittele palloiksi ja asettele väljästi leivinpaperoidulle uunipellille.

Paista 175 C asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.

Vinkki: Leivo kekseistä gluteenittomat versiot valitsemalla ainesosista gluteenittomia kaurahiutaleet ja vaalean jauhoseoksen.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.