Hedelmäinen maltanmalja (G)

30-60 min. | Keskitaso

  • Makeat leivonnaiset
  • Aamiainen ja välipalat
  • Joulu
  • Jälkiruoat
Ainekset
2 dl Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
5 kuivattua pehmeää viikunaa
2 mandariinia tai persimonia
½ dl mantelirouhetta
1–2 viipaloitua mandariinia tai persimonia
mantelilastuja
Valmistusohje
  1. Keitä Myllärin Gluteeniton Villikaura suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kaada jyvät siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä, valuta ja kaada kulhoon.
  3. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Poista kuivatuista viikunoista kovat kannat, ja kuutioi. Kuori mandariinit tai persimonit ja leikkaa kuutioiksi.
  4. Sekoita kaurajyvien joukkoon vaniljavaahto, viikunat ja mantelirouhe.
  5. Nostele tarjoilukulhoon vuorotellen kauravaniljavaahtoa ja persimon- tai mandariinikuutioita.
  6. Koristele maltanmalja mandariini- tai persimonviipaleilla ja mantelilastuilla.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.