Kaurakeksit (g)

30 min. | Helppo

  • Makeat leivonnaiset
  • Gluteenittomat
Ainekset

 

noin 60 kpl
125 g voita tai margariinia
2,5 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa 
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä 
1/3 tl leivinjauhetta

 

Valmistusohje

Sulata rasva ja sekoita joukkoon sokeri. Lisää seokseen kananmuna ja vaniljasokeri.

Sekoita leivinjauhe erillisessä kulhossa kuivien ainesten joukkoon ja lisää taikinaan.

Annostele taikinasta väljästi leivinpaperille sopivan kokoisia nokareita.

Paista 175-asteisen uunin yläosassa noin 14 minuutin ajan. Jäähdytä ja nauti!

Rapeat kaurakeksit ovat helppo herkku äkilliseen makeannälkään!

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.