Ainekset
20 -25 kpl | |
125 g | voita tai margariinia |
2,5 dl | sokeria |
1 | kananmuna |
1 tl | vaniljasokeria |
2 dl | Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa |
2,5 dl | Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä |
1/3 tl | leivinjauhetta |

Valmistusohje
Rapeat kaurakeksit ovat helppo herkku äkilliseen makeannälkään!
Valmistusohje
Sulata rasva ja sekoita joukkoon sokeri. Lisää seokseen kananmuna ja vaniljasokeri. Sekoita leivinjauhe erillisessä kulhossa kuivien ainesten joukkoon ja lisää taikinaan. Annostele taikinasta väljästi leivinpaperille sopivan kokoisia nokareita. Taikinasta tulee noin 20–25 keksiä.
Paista 175-asteisen uunin yläosassa noin 14 minuutin ajan. Jäähdytä ja nauti!