Ainekset
50 g | voita tai margariinia |
1 dl | sokeria |
2 | kananmunaa |
5,5 dl | Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita |
2 rkl | mantelijauhoa |
1/2 tl | leivinjauhetta |
1/2 tl | neilikkaa |
1 tl | kanelia |
1 tl | kardemummaa |
1/2 tl | inkivääriä |
Koristeluun: |
|
sulatettua maitosuklaata | |

Valmistusohje
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, Sulata rasva ja lisää taikinaan hieman jäähtyneenä. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet taikinaan. Nosta taikinasta lusikalla leivonpaperin päälle pellille pieniä nokareita.
Paista 175 asteisen uunin yläosassa noin 8 – 10 minuutin ajan. Jäähdytä hetki. Sulata mikrossa tai vesihauteessa pieni määrä suklaata ja koristele keksit suklaaraidoilla.