Jouluiset kaurakeksit (g)

30 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset

 

50 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
2 kananmunaa
5,5 dl Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
2 rkl mantelijauhoa
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl neilikkaa
1 tl kanelia
1 tl kardemummaa
1/2 tl inkivääriä

Koristeluun:
sulatettua maitosuklaata

 

Valmistusohje

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, Sulata rasva ja lisää taikinaan hieman jäähtyneenä. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet taikinaan. Nosta taikinasta lusikalla leivonpaperin päälle pellille pieniä nokareita.

 

Paista 175 asteisen uunin yläosassa noin 8 – 10 minuutin ajan. Jäähdytä hetki. Sulata mikrossa tai vesihauteessa pieni määrä suklaata ja koristele keksit suklaaraidoilla.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.