Jouluiset kaurakeksit (g)

30 min. | Helppo

  • Makeat leivonnaiset
  • Gluteenittomat
  • Joulu
Ainekset

 

50 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
2 kananmunaa
5,5 dl Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
2 rkl mantelijauhoa
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl neilikkaa
1 tl kanelia
1 tl kardemummaa
1/2 tl inkivääriä

Koristeluun:
sulatettua maitosuklaata

 

Valmistusohje

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, Sulata rasva ja lisää taikinaan hieman jäähtyneenä. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet taikinaan. Nosta taikinasta lusikalla leivonpaperin päälle pellille pieniä nokareita.

 

Paista 175 asteisen uunin yläosassa noin 8 – 10 minuutin ajan. Jäähdytä hetki. Sulata mikrossa tai vesihauteessa pieni määrä suklaata ja koristele keksit suklaaraidoilla.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.