Gluteeniton kääretorttu

30 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset
4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1½ dl Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
Täyte esim.
2 dl vispi- tai kuohukermaa
1 prk maitorahkaa (250 g)
½ – 3/4 dl tomusokeria tai sokeria
1 tl vaniljasokeria
2-3 dl marjoja (tai hilloa, Marianne-rouhetta tms.)
Valmistusohje

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe ja vanilliinisokeri jauhoihin ja lisää vaahtoon kevyesti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 6-8 minuuttia. Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle ja irrota leivinpaperi pohjasta. Anna jäähtyä hetki.

Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon maitorahka ja sokerit (sekä halutessasi hillo tai karkkirouhe). Sekoita marjat täytteeseen tai levitä ne suoraan täytteen päälle kääretorttulevylle. Levitä rahkatäyte jäähtyneelle kääretorttulevylle. Kääri levy rullalle siten, että saumakohta jää alaspäin. Nosta hetkeksi jääkaappiin ennen viipalointia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.