Ainekset
4 | kananmunaa |
1½ dl | sokeria |
1½ dl | Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta |
2 tl | leivinjauhetta |
1 tl | vanilliinisokeria |
Täyte esim. | |
2 dl | vispi- tai kuohukermaa |
1 prk | maitorahkaa (250 g) |
½ – 3/4 dl | tomusokeria tai sokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
2-3 dl | marjoja (tai hilloa, Marianne-rouhetta tms.) |

Valmistusohje
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe ja vanilliinisokeri jauhoihin ja lisää vaahtoon kevyesti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 6-8 minuuttia. Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle ja irrota leivinpaperi pohjasta. Anna jäähtyä hetki.
Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon maitorahka ja sokerit (sekä halutessasi hillo tai karkkirouhe). Sekoita marjat täytteeseen tai levitä ne suoraan täytteen päälle kääretorttulevylle. Levitä rahkatäyte jäähtyneelle kääretorttulevylle. Kääri levy rullalle siten, että saumakohta jää alaspäin. Nosta hetkeksi jääkaappiin ennen viipalointia.