Ainekset
2 | kananmunaa |
2 dl | sokeria |
2 kpl | kypsiä banaaneja |
2 tl | leivinjauhetta |
1 tl | ruokasoodaa |
2 tl | vanilliinisokeria |
8 rkl | kuohukermaa |
150 g | sulatettua voita |
2,5 dl | Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta |
0,5 dl | kookoshiutaleita |

Valmistusohje
Herkullinen ja kuohkea banaani-kookoskakku sopii kahvikakuksi juhlapöytään, sillä se maistuu kaikille, vaikka onkin tehty gluteenittomana.
Valmistusohje
Soseuta banaanit. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin. Voitele kakkuvuoka ja jauhota se gluteenittomilla kauraleseillä. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 – 200-asteisessa uunissa noin 60 min. Kokeile kakkua tikulla ennen sen ottamista uunista. Kypsästä kakusta ei jää taikinaa tikkuun.
Anna kakun jäähtyä vuoassa ennen kumoamista ja leikkaamista.