Gluteeniton banaani-kookoskakku

yli 60 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset
2 kananmunaa
2 dl sokeria
2 kpl kypsiä banaaneja
2 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 tl vanilliinisokeria
8 rkl kuohukermaa
150 g sulatettua voita
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta
0,5 dl kookoshiutaleita
Valmistusohje

Herkullinen ja kuohkea banaani-kookoskakku sopii kahvikakuksi juhlapöytään, sillä se maistuu kaikille, vaikka onkin tehty gluteenittomana.

Valmistusohje

Soseuta banaanit. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin. Voitele kakkuvuoka ja jauhota se gluteenittomilla kauraleseillä. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 – 200-asteisessa uunissa noin 60 min. Kokeile kakkua tikulla ennen sen ottamista uunista. Kypsästä kakusta ei jää taikinaa tikkuun.

Anna kakun jäähtyä vuoassa ennen kumoamista ja leikkaamista.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.