Gluteeniton banaani-kookoskakku

yli 60 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset
2 kananmunaa
2 dl sokeria
2 kpl kypsiä banaaneja
2 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 tl vanilliinisokeria
8 rkl kuohukermaa
150 g sulatettua voita
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta
0,5 dl kookoshiutaleita
Valmistusohje

Herkullinen ja kuohkea banaani-kookoskakku sopii kahvikakuksi juhlapöytään, sillä se maistuu kaikille, vaikka onkin tehty gluteenittomana.

Valmistusohje

Soseuta banaanit. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin. Voitele kakkuvuoka ja jauhota se gluteenittomilla kauraleseillä. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 – 200-asteisessa uunissa noin 60 min. Kokeile kakkua tikulla ennen sen ottamista uunista. Kypsästä kakusta ei jää taikinaa tikkuun.

Anna kakun jäähtyä vuoassa ennen kumoamista ja leikkaamista.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.