Myllärin viljapohjaisista pata-aineksista kuitua ja helppoutta ruoanlaittoon

Myllärin toi markkinoille uudet kotimaiset, viljapohjaiset ateria-ainekset. Myllärin Kana- ja Kasvis-Couscous -pata-ainekset ovat runsaskuituisia ja sisältävät yli 10 grammaa proteiinia.

Molemmat tuotteet ovat kasvipohjaisia ja niitä voi käyttää myös lisäkkeenä tai murekkeen pohjana. Ruoanlaittoa helpottamaan suunnitellut pata-ainekset sisältävät selkeät valmistusohjeet, joiden avulla herkullinen ateria valmistuu nopeasti ja vaivattomasti. 

Myllärin Kanapata-ainekset, viljapohjainen 250 g

Myllärin viljapohjainen Kanapata-aines on helppo ja täyteläinen arkiruoka. Lisää vain broileri ja ruokakerma tai tuunaa oma vegaaninen vaihtoehtosi vaihtamalla kana esimerkiksi quorniin ja kerma kasvipohjaiseen valmisteeseen. Herkullinen ateria on valmis 20 minuutissa. Halutessasi voit lisätä keitinveteen puolikkaan kanaliemikuution kanan makua vahvistamaan.

Ainesosat: Vehnänjyvä, täysjyvävehnärouhe, kaurajauho, omena, porkkana, suola, karamellisoitu sipuli, kurkuma, siitakesienijauhe ja aromi.

Myllärin Gluteeniton Kasvis-Couscous Pata-aines, kaurapohjainen 250 g

Myllärin kaurapohjainen, gluteeniton Kasvis-Couscous Pata-aines on lempeän mausteinen ja täyteläinen arkiruoka, joka valmistuu 13 minuutissa. Lisää haluamasi proteiini tai nauti sellaisenaan.

Kaurapohjaisessa couscous-padassa on käytetty sopimusviljelijöidemme viljelemää puhdaskauraa ja siksi se sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon. Kokeile myös murekkeessa tai esimerkiksi lettujen ja tortillojen täytteenä.

Ainesosat: Gluteeniton täysjyväkaurarouhe, gluteeniton kaurajauho, omena, maissi, suola, punainen paprika, sipulirouhe, porkkana, valkosipulirouhe, chili, kurkumajauhe, omenaviinietikkajauhe ja aromi. Kauraa 72 %, kasviksia 23,5 %.

Maku ja kotimaisuus edellä

”Halusimme tuoda markkinoille kotimaisesta viljasta Suomessa valmistetut pata-ainekset, sillä vilja on monipuolinen, ekologinen ja terveellinen valinta ruokapöytään”, kertoo Helsingin Myllyn markkinointipäällikkö Mia Kettunen.

”Tuotekehitystä tehtiin maku ja suutuntuma edellä”, hän jatkaa. ”Ymmärrämme myös erilaisten ruokavalioiden tärkeyden, ja siksi kehitimme kotimaisen kaurapohjaisen couscous-padan, joka sopii sekä gluteenitonta että kasvisruokavaliota noudattavalle”.

Pata-ainekset ovat saatavilla vähittäiskaupoista elokuussa.

Reseptivinkkejä löydät osoitteesta myllarin.fi/reseptit.

Lisätietoja antaa

Mia Kettunen
Markkinointipäällikkö, Helsingin Mylly Oy
mia.kettunen@helsinginmylly.fi
040 567 4596

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.