Viljapohjaisista pata-aineksista kuitua ja helppoutta ruoanlaittoon
Kotimaiset, viljapohjaiset Kana- ja Kasvis-Couscous -pata-ainekset ovat runsaskuituisia ja sisältävät yli 10 grammaa proteiinia.
Molemmat tuotteet ovat kasvipohjaisia ja niitä voi käyttää myös lisäkkeenä tai murekkeen pohjana. Ruoanlaittoa helpottamaan suunnitellut pata-ainekset sisältävät selkeät valmistusohjeet, joiden avulla herkullinen ateria valmistuu nopeasti ja vaivattomasti.
Myllärin Kanapata-ainekset, viljapohjainen 250 g
Myllärin viljapohjainen Kanapata-aines on helppo ja täyteläinen arkiruoka. Lisää vain broileri ja ruokakerma tai tuunaa oma vegaaninen vaihtoehtosi vaihtamalla kana esimerkiksi quorniin ja kerma kasvipohjaiseen valmisteeseen. Herkullinen ateria on valmis 20 minuutissa. Halutessasi voit lisätä keitinveteen puolikkaan kanaliemikuution kanan makua vahvistamaan.
Myllärin Gluteeniton Kasvis-Couscous Pata-aines, kaurapohjainen 250 g
Myllärin kaurapohjainen, gluteeniton Kasvis-Couscous Pata-aines on lempeän mausteinen ja täyteläinen arkiruoka, joka valmistuu 13 minuutissa. Lisää haluamasi proteiini tai nauti sellaisenaan.
Kaurapohjaisessa couscouskiusauksessa on käytetty sopimusviljelijöidemme viljelemää puhdaskauraa ja siksi se sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon. Kokeile myös murekkeessa tai esimerkiksi lettujen ja tortillojen täytteenä.
Maku ja kotimaisuus edellä
– Halusimme tuoda markkinoille kotimaisesta viljasta Suomessa valmistetut pata-ainekset, sillä vilja on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja terveellinen valinta ruokapöytään, kertoo Helsingin Myllyn markkinointipäällikkö Mia Kettunen.
– Tuotekehitystä tehtiin maku ja suutuntuma edellä, hän jatkaa.
– Ymmärrämme myös erilaisten ruokavalioiden tärkeyden, ja siksi kehitimme kotimaisen kaurapohjaisen couscous-padan, joka sopii sekä gluteenitonta että kasvisruokavaliota noudattavalle.
Pata-ainekset ovat saatavilla hyvin varustetuista vähittäiskaupoista.
RESEPTIVINKIT