Vietä pääsiäistä gluteenittomasti
Kauniisti koristellut pajunoksat ja pääsiäismunat, tuuhea rairuoho ja veikeät pikkutiput, mämmi, pasha ja muut sesongin jälkiruokaherkut – pääsiäinen edustaa monille perinteikkäitä makuja ja ilahduttavaa värikirjoa, mutta tätä upeaa keväistä juhlaa voi viettää myös gluteenittomien makuelämysten parissa!
Kokeile Myllärin maukkaita gluteenittomia pääsiäisreseptejä
Pirteän raikas sitruunainen kääretorttu, väreillään ja suloisuudellaan ihastuttava appelsiinikeikauskakku, rapeat granolapiiraat, keväinen parsapizza ja suolaiset letut kauratäytteellä – siinä vain osa Myllärin upeista gluteenittomista resepteistä, joilla loihdit maukkaat suolaiset ja makeat leipomukset, pääruoat, välipalat ja jälkiruoat pääsiäiseen sekä muihin juhliin – arkea unohtamatta. Kokeile ja ihastu!
Myllärin gluteenittomat kauratuotteet – hyvä maku kuuluu kaikille
Herkulliset kaurahiutaleet ja -leseet, maukkaat myslit ja granolat, makeaan ja suolaiseen leivontaan sopivat superlaadukkaat jauhot. Myllärin tuotevalikoimasta löydät kaiken tarvittavan onnistuneisiin gluteenittomiin luomuksiin. Tutustu koko gluteenittomaan tuoteperheeseemme ja löydä joukosta omat suosikkisi!
Gluteenittoman ruoan monet hyödyt
Ei turhia suruja tai vatsanpuruja – gluteenittomat ruoat sopivat kaikille! Haluat sitten huomioida keliaakikkoa tai gluteenitonta ruokavaliota muuten vain noudattavaa pöytävierasta, gluteenittomat Myllärin tuotteet, reseptit ja vinkit tekevät herkullisista ideoistasi totta. Gluteenittoman ruoan ei tarvitse olla mautonta – Gluteeniton kauratuoteperheemme varmistaa osaltaan, että pääsiäisnautiskelija saa lautaselleen kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuidun, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.