Uutuuksia granolahyllyyn ja gluteenittomaan leivontaan

90-vuotias perheyrityksemme juhlistaa pitkää taivaltaan uudistamalla brändiään ja pakkausilmettään! Myllärin uudet pakkaukset tuovat mukanaan iloa, väriä ja ripauksen pilkettä silmäkulmaan.

Uudistuksen myötä käytämme pakkauksissamme FSC-sertifioitua pahvia ja samalla osa gluteenittomista kauratuotteistamme siirtyy pussista koteloon. Pakkausuudistus on alkanut jo näkyä kaupoissa. Ulkoisesti uusiutuvien tuotteiden lisäksi valikoimamme kasvaa neljällä uudella tuotteella.
 

Pakkausuudistus

KAKSI UUTTA GRANOLAA SYKSYN VÄLIPALAPÖYTIIN

Rapea Myllärin-Siemen-Inkivääri Granola (375 g) yhdistää siementen ja viljan maistuvuuden inkiväärin pirteyteen. Runsaskuituinen granola sopii täydellisesti aamu-, ilta- ja välipalaksi.

Myllärin Omppu-Hamppu-Vattu Granola (375 g) on raikas ja viljaisa herkku, jossa tasapainoinen maku syntyy omenan, hampun ja vadelman täydellisestä liitosta. Runsaskuituinen granola on loistava valinta aamiaiseksi, välipalaksi tai iltapalaksi.

Siemen-Inkivääri Granola Omppu-Hamppu-Vattu Granola

UUDET GLUTEENITTOMAT JAUHOT

Myllärin Gluteeniton Lettu- ja Vohvelijauho (250 g) on täydellinen valinta herkullisten lettujen ja vohveleiden valmistukseen. Letut pysyvät ehjinä ja saavat rapean pitsimäisen reunan. Jauhoseokseen on lisätty sokeri ja suola, joten tarvitset vain nesteen ja taikina on valmista.

Aito hapate tekee Myllärin Gluteenittomasta Hapanleipäaineksesta (500 g) valmistetuista leivistä kuohkeita ja hyvin säilyviä leipiä. Taikinaa on helppo käsitellä, ja lopputulos on aidon hapanleivän makuinen. Tuotteesta voi valmistaa myös burgereita, patonkeja ja täytettäviä leipiä.

Gluteeniton Lettu- ja Vohvelijauho Gluteeniton Hapanleipäaines

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Aloitamme yhteistyön huippuhiihtäjä Iivo Niskasen kanssa
Uutiset 01.10.2024

Aloitamme yhteistyön huippuhiihtäjä Iivo Niskasen kanssa

Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly Oy on solminut monivuotisen yhteistyösopimuksen huippuhiihtäjä Iivo Niskasen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyneet terveelliset ja ravitsevat tuotteet … Lue lisää

”Suuri jyväkoko maistuu Kaura 2.0:ssa”
Uutiset 24.09.2024

”Suuri jyväkoko maistuu Kaura 2.0:ssa”

Välkymmin viljellyn Kaura 2.0:n sato on tänä vuonna huippulaatua. – Muun muassa lajikevalinta, viljelykierto ja täsmälannoitus konkretisoituivat puintivaiheessa, kertoo sopimusviljelijä … Lue lisää

Sopimusviljelijämme kisaa Euroopan parhaan luomuviljelijän tittelistä
Uutiset 20.09.2024

Sopimusviljelijämme kisaa Euroopan parhaan luomuviljelijän tittelistä

Luomuviljelijä Tommi Hasu on ensimmäinen suomalainen, joka kisaa kolmen finalistin joukossa arvostetusta EU-luomupalkinnosta. Hän on mukana Paras luomuviljelijä -sarjassa. Tommi … Lue lisää

Myllärin pakkausilmeen uudistus jatkuu
Uutiset 03.07.2024

Myllärin pakkausilmeen uudistus jatkuu

Uuden brändi-ilmeemme mukaisia pakkauksia alkaa näkyä kaupoissa yhä enemmän. Lue lisää