Me liputamme suomalaisen ruoan puolesta

Hyvää Suomesta -merkki! Etsi se paketista ennen ostopäätöstä. Myllärin-tuotteissa tuo merkki on tae siitä, että raaka-aine tulee omasta maasta, suomalaiselta maanviljelijältä ja tuote on sekä valmistettu että pakattu tehtaillamme Järvenpäässä, Vaasassa tai Närpiössä. 

Suomalaisen ruoan päivä 2025 Myllärin

90-vuotiaana suomalaisena perheyrityksenä me liputamme suomalaisen ruoan puolesta paitsi juhlapäivänä 4.9. myös jokaisena arkiaamuna – tänään, ensi kuussa, 10 vuoden päästä. Yhdessä viljelijöiden, mylläreiden, tuotekehittäjien ja Helsingin Myllyn muiden ammattilaisten kanssa. 

10 syytä valita suomalaista ruokaa

  1. Luot työtä ja hyvinvointia Suomeen
  2. Tiedät mistä ruokasi tulee
  3. Lähellä kasvanut ruoka maistuu hyvälle
  4. Puhdasta ja turvallista syödä
  5. Vahvistat omavaraisuutta ja huoltovarmuutta
  6. Eläinten hyvinvointiin panostetaan
  7. Vahvistat ruoka-alan kehittymistä
  8. Ympäristöongelmiin löydetään ratkaisuja
  9. Emme ulkoista ympäristövaikutuksia muualle
  10. Ruokakulttuuri elää ja uudistuu

(Lähde: Ruokatieto)

Ruokaa omasta maasta
Myllärin kuitusämpylät

Omasta maasta - ruokaa, työtä ja turvaa

Myllärin on Hyvää Suomesta
Sesongit 04.09.2023

Myllärin on Hyvää Suomesta

Suomalaisen ruoan päivänä 4.9. juhlistamme oman maan antimia ja vastuullista ruokaketjua. Lue lisää

90-vuotias, joka tekee hyviä tekoja etupeltoon
Uutiset 02.01.2024

90-vuotias, joka tekee hyviä tekoja etupeltoon

Pienestä jauhomyllystä on kasvanut Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittomien kauratuotteiden jalostaja, joka menestyy myös kansainvälisesti. Lue lisää

Ilmasto­­ystävällisempi vaihtoehto riisille
Vastuullisuus 15.06.2023

Ilmasto­­ystävällisempi vaihtoehto riisille

Moni suomalainen ei tiedä, että kauranjyvä on ominaisuuksiltaan loistava riisin korvike.  Lue lisää

Välkymmin viljelty: Kaura 2.0
Uutiset 30.01.2024

Välkymmin viljelty: Kaura 2.0

Päätimme täällä Helsingin Myllyssä tehdä maailmasta paremman ja viljelystä välkymmän. Siispä kehitimme oman ja resurssiviisaan täsmätavan kauran kasvattamiseen. Lue lisää

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

”Vaihda riisi kauraan: tuplaa proteiini ja kuidut”
Tuotteet 20.10.2025

”Vaihda riisi kauraan: tuplaa proteiini ja kuidut”

Pitkäjyväinen kaura, ruokakaura, ateriajyvä, ateriakaura…  – Termit eivät vielä ole kaikille tuttuja, tuotenimetkin vaihtelevat. Tavoite on silti selkeä: korvata riisi … Lue lisää

Vastuullisuusraportti 2024: Raaka-aineistamme 99 % tulee Suomesta
Vastuullisuus 14.10.2025

Vastuullisuusraportti 2024: Raaka-aineistamme 99 % tulee Suomesta

Jalostamamme vilja oli 100 % kotimaista ja käyttämistämme raaka-aineista peräti 99 % oli kotimaista alkuperää. Laajensimme viljelyohjelmaamme kaurasta vehnään ja … Lue lisää

Modernin maajussin pelloilla vuorottelevat puhdaskaura ja kukkivat lajikkeet
Tutustu tekijöihin 22.05.2025

Modernin maajussin pelloilla vuorottelevat puhdaskaura ja kukkivat lajikkeet

Kartanon tilalla viimeiset puhdaskauran siemenet kylvettiin 17.5. – Toukokuussa 2025 pitää ajatukset olla yhtä aikaa huomisessa ja vuodessa 2026. Jotta … Lue lisää

Ympäristövaikutukset nyt mukana ruokasuosituksissa
Faktaa ruuasta 16.05.2025

Ympäristövaikutukset nyt mukana ruokasuosituksissa

”Ruoka on jokaisen henkilökohtainen valinta. On silti hyvä tiedostaa, että kasvipainotteinen ruokavalio vähentää terveysriskien lisäksi ilmastokuormitusta, rehevöitymistä ja lajikatoa”, toteaa … Lue lisää