Me liputamme suomalaisen ruoan puolesta

Hyvää Suomesta -merkki! Etsi se paketista ennen ostopäätöstä. Myllärin-tuotteissa tuo merkki on tae siitä, että raaka-aine on omasta maasta, suomalaiselta maanviljelijältä ja tuote on sekä valmistettu että pakattu Järvenpäässä, Vaasassa tai Närpiössä. 

90-vuotiaana suomalaisena perheyrityksenä me liputamme suomalaisen ruoan puolesta paitsi juhlapäivänä 4.9. myös jokaisena arkiaamuna – tänään, ensi kuussa, 10 vuoden päästä. Yhdessä viljelijöiden, mylläreiden, tuotekehittäjien ja Helsingin Myllyn muiden ammattilaisten kanssa. 

Ruokaa omasta maasta
Myllärin kuitusämpylät

Omasta maasta - ruokaa, työtä ja turvaa

Myllärin on Hyvää Suomesta
Sesongit 04.09.2023

Myllärin on Hyvää Suomesta

Suomalaisen ruoan päivänä 4.9. juhlistamme oman maan antimia ja vastuullista ruokaketjua. Lue lisää

90-vuotias, joka tekee hyviä tekoja etupeltoon
Uutiset 02.01.2024

90-vuotias, joka tekee hyviä tekoja etupeltoon

Pienestä jauhomyllystä on kasvanut Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittomien kauratuotteiden jalostaja, joka menestyy myös kansainvälisesti. Lue lisää

Ilmasto­­ystävällisempi vaihtoehto riisille
Vastuullisuus 15.06.2023

Ilmasto­­ystävällisempi vaihtoehto riisille

Moni suomalainen ei tiedä, että kauranjyvä on ominaisuuksiltaan loistava riisin korvike.  Lue lisää

Välkymmin viljelty: Kaura 2.0
Uutiset 30.01.2024

Välkymmin viljelty: Kaura 2.0

Päätimme täällä Helsingin Myllyssä tehdä maailmasta paremman ja viljelystä välkymmän. Siispä kehitimme oman ja resurssiviisaan täsmätavan kauran kasvattamiseen. Lue lisää

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Modernin maajussin pelloilla vuorottelevat puhdaskaura ja kukkivat lajikkeet
Tutustu tekijöihin 22.05.2025

Modernin maajussin pelloilla vuorottelevat puhdaskaura ja kukkivat lajikkeet

Kartanon tilalla viimeiset puhdaskauran siemenet kylvettiin 17.5. – Toukokuussa 2025 pitää ajatukset olla yhtä aikaa huomisessa ja vuodessa 2026. Jotta … Lue lisää

Ympäristövaikutukset nyt mukana ruokasuosituksissa
Faktaa ruuasta 16.05.2025

Ympäristövaikutukset nyt mukana ruokasuosituksissa

”Ruoka on jokaisen henkilökohtainen valinta. On silti hyvä tiedostaa, että kasvipainotteinen ruokavalio vähentää terveysriskien lisäksi ilmastokuormitusta, rehevöitymistä ja lajikatoa”, toteaa … Lue lisää

Uusi ravitsemussuositus: ”Lisää leipää ja puuroa”
Faktaa ruuasta 24.03.2025

Uusi ravitsemussuositus: ”Lisää leipää ja puuroa”

– Täysjyväviljoille on nyt ensimmäistä kertaa kirjattu saantisuositus: vähintään 90 g/vrk (kuivapainona). Oman terveyden ja ympäristön vuoksi ruokavalioon kannattaa sisällyttää … Lue lisää

Myllärin 10 vastuullisimman ruokabrändin joukossa
Uutiset 10.03.2025

Myllärin 10 vastuullisimman ruokabrändin joukossa

Myllärin sijoittui Sustainable Brand Index 2025 -tutkimuksessa sijalle 21. Tutkimus selvitti suomalaisten mielikuvia 248 brändin vastuullisuudesta. Lue lisää