Sopuratkaisu vatsan kanssa!

Kotimainen kaura on todellinen viljojen diplomaatti ja vatsojen valtakunnansovittelija. Se tulee toimeen kaikenlaisten vatsojen kanssa, myös niiden, jotka noudattavat gluteenitonta tai FODMAP-ruokavalioita, kärsivät ärtyvästä suolesta tai ovat muuten vain herkkiä.

Kun haluat sopuun vatsan kanssa, tuo neuvottelupöytään kotimainen kaura!

Lue lisää
Ruokimme onnellisuutta

Kauden parhaat reseptit

Gluteeniton vispipuuro
2 h 20 min L, GL, VG, M, K, V

Gluteeniton vispipuuro

Kaura-kesäkurpitsa­lasagne
1 h 30 min

Kaura-kesäkurpitsa­lasagne

Lihamureke ja feta-kauralisäke
1 h GL

Lihamureke ja feta-kauralisäke

Kaurajyväpuuro
1 h 45 min L, GL, VG, K

Kaurajyväpuuro

Suussasulavien sämpylöiden salaisuus
Vinkit & niksit 03.01.2024

Suussasulavien sämpylöiden salaisuus

Kysyimme tuotekehittäjältämme Lasse Lindströmiltä, miten syntyy hyvä sämpylätaikina ja mitkä ovat pahimmat sudenkuopat kotileipurille. Lue lisää

Leivontavinkit
Vinkit & niksit 01.01.2024

Leivontavinkit

Pohdituttaako leivonta? Ei hätää, olemme koonneet onnistumista varten vinkkejä leivontaan. Lue lisää

Välkymmin viljelty: Kaura 2.0
Uutiset 30.01.2024

Välkymmin viljelty: Kaura 2.0

Päätimme täällä Helsingin Myllyssä tehdä maailmasta paremman ja viljelystä välkymmän. Siispä kehitimme oman ja resurssiviisaan täsmätavan kauran kasvattamiseen. Lue lisää

UUTISET 08.01.2024

Brändiuudistus: seuraavat vuosikymmenet Myllärin tarinaan

Miksi Myllärin uudistaa brändinsä juhlavuonna 2024? – 90 vuodessa on tapahtunut paljon. Etenkin viimeisten 10 vuoden aikana liiketoimintamme on kehittynyt merkittävästi. Tarinamme on upea, mutta haluamme jatkossakin tehdä asioita etupeltoon, kertoo Helsingin Myllyn markkinointipäällikkö Mia Kettunen.

Lue lisää

Hyvää, herkullista & hyödyllistä – meiltä teille