Slider

myllärin on jyvällä hyvästä

Myllärin tuotteet on valmistettu hiilineutraalisti kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Tarjoamme maistuvia ratkaisuja koko perheelle päivän jokaiseen hetkeen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös gluteenittomat puhdaskauratuotteet.

Tutustu tuotteisiin, kokeile herkullisia reseptejä tai lue lisää yrityksestämme!

kokeile reseptejä

suomen ensimmäinen hiilineutraali mylly

Tai oikeastaan kaksi hiilineutraalia myllyä ja yksi hiilineutraali murotehdas. Tuotantomme ennestäänkin pieni hiilijalanjälki on kompensoitu niin, että tuotantomme on nyt hiilineutraalia!

viljelijän matkassa keväästä syksyyn

Saammeko viedä sinut tutustumaan ylistarolaisen kauratilan elämään? Juttusarja seuraa kevään, kesän ja syksyn ajan viljelijän arkea, tilalla tehtäviä töitä ja kauran kasvua.

pelastakaa lapset ry sai lahjoituksen

Yrityksemme periaatteena on lahjoittaa tietty osa positiivisesta vuosituloksesta hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna kohteena on Pelastakaa Lapset ry, joka vastaanotti 10 000 euron lahjoituksen syyskuussa. 

Ilmastoystävällisempi vaihtoehto riisille löytyy kotimaisilta pelloilta

Moni suomalainen ei tiedä, että  kauranjyvä
on ominaisuuksiltaan loistava riisin korvike.

Pikajuoksija Lotta Kemppisen lemppari on kaura-jambalaya– näillä kauraherkuilla jaksaa juosta!

Pikajuoksija Lotta Kemppinen tietää, että kaurasta saa puhtia urheiluun. Myllärin kauratuotteista liikuntaa harrastava saa paitsi tärkeitä ravintoaineita, myös herkullisia makuelämyksiä.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.