Kotimaisesta, gluteenittomasti viljellystä kaurasta valmistettu Myllärin gluteeniton täysjyväkaurajauho sopii sekä suolaiseen että makeaan leivontaan, kuten pizzapohjiin, kauravohveleihin sekä leipien ja sämpylöiden valmistukseen. Gluteeniton kaurajauho sisältää 10 % kuitua.
Tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki, joka tarkoittaa, että se on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.
Gluteeniton kaura sopii myös keliaakikon ruokavalioon. Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan suomalaisesta gluteenittomasti viljellystä puhdaskaurasta, joka tulee omilta, gluteenittomaan tuotantoon sitoutuneilta sopimusviljelijöiltämme. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.
Gluteeniton täysjyväKAURA
Ravintoarvot / 100 g
Energia kJ
1560,0 kJ
Energia kcal
370,0 kcal
Proteiini
13,0 g
Hiilihydraatit
59,0 g
sokeri
1,3 g
Rasva
6,9 g
josta tyydyttyneitä
1,2 g
Kuitu
10,0 g
Suola
0,0 g
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Helsingin Mylly Oy
Tuotteen nimi
10 x Myllärin Gluteeniton Kaurajauho 950 g
Tuotenumero
6356
Myyntierä
10 x 950 g
Kespro tuotenumero
21589492
Wihuri tuotenumero
3146313
Valio Aimo tuotenumero
8072127
Patu tuotenumero
118381
EAN-koodi
6415000163565