Myllärin Gluteenittomassa Hapanleipäaineksessa on aito hapate, joka tekee palaleivistä ja sämpylöistä kuohkeita ja hyvin säilyviä.
Taikinaa on helppo käsitellä ja aidon hapanleivän maku vie kielen mennessään. Kokeile myös burgereihin, patonkeihin ja täytettäviin leipiin.
Gluteeniton kaura sopii myös keliaakikon ruokavalioon. Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan suomalaisesta gluteenittomasti viljellystä puhdaskaurasta, joka tulee omilta, gluteenittomaan tuotantoon sitoutuneilta sopimusviljelijöiltämme. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.
Gluteeniton täysjyväKAURAjauho, tattarihiutale, gluteeniton täysjyväkaurarouhe, kuituseos (psyllium,perunakuitu,omenakuitu), tattarihapate.
Ravintoarvot / 100 g
Energia kJ
1435,0 kJ
Energia kcal
345,0 kcal
Proteiini
13,0 g
Hiilihydraatit
52,0 g
sokeri
1,3 g
Rasva
5,2 g
josta tyydyttyneitä
1,1 g
Kuitu
16,0 g
Suola
0,0 g
Kuivassa ja viileässä, erillään voimakkaista hajuista.
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Helsingin Mylly Oy
Tuotteen nimi
10 x Myllärin Gluteeniton Hapanleipäaines 500 g
Tuotenumero
6474
Kespro tuotenumero
21993999
EAN-koodi
6415000164746