gluteeniton

Myllärin Gluteeniton Kaurajauho 950 g

Kotimaisesta, gluteenittomasti viljellystä kaurasta valmistettu Myllärin gluteeniton täysjyväkaurajauho sopii sekä suolaiseen että makeaan leivontaan, kuten pizzapohjiin, kauravohveleihin sekä leipien ja sämpylöiden valmistukseen. Gluteeniton kaurajauho sisältää 10 % kuitua.

Tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki, joka tarkoittaa, että se on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Gluteeniton kaura sopii myös keliaakikon ruokavalioon. Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan suomalaisesta gluteenittomasti viljellystä puhdaskaurasta, joka tulee omilta, gluteenittomaan tuotantoon sitoutuneilta sopimusviljelijöiltämme. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.

Myllärin Gluteeniton Kaurajauho 950 g

Pakkauksen kierrätys, koko ja ominaisuudet

Pakkauksen koko

950 g
Lajittele kartonkikeräyseen

Tuotteen ominaisuudet

Gluteeniton
Runsaskuituinen

Tuotteen yleiset tiedot

Ainesosat

Gluteeniton täysjyväkaura

Ravintoarvot / 100 g

Energia kJ

1560,0 kJ

Energia kcal

370,0 kcal

Proteiini

13,0 g

Hiilihydraatit

59,0 g

sokeri

1,3 g

Rasva

6,9 g

josta tyydyttyneitä

1,2 g

Kuitu

10,0 g

Suola

0,0 g

Säilytysohjeet

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta

Valmistaja

Valmistusmaa

Suomi

Valmistaja

Helsingin Mylly Oy

Tilausohjeet ammattilaisille

Tuotteen nimi

10 x Myllärin Gluteeniton Kaurajauho 950 g

Tuotenumero

6356

Myyntierä

10 x 950 g

tukku

Kespro tuotenumero

21589492

Wihuri tuotenumero

3146313

Valio Aimo tuotenumero

8072127

Patu tuotenumero

118381

EAN-koodi

6415000163565

6415000163565

Reseptit tästä tuotteesta

Kaurainen pataleipä
16 h 20 min L, VG, K

Kaurainen pataleipä

Juustokakku marjamelballa
23 h 30 min GL

Juustokakku marjamelballa

Gluteenittomat suklaaleivokset
1 h 20 min L, GL

Gluteenittomat suklaaleivokset

Gluteeniton vuokaleipä
1 h 45 min L, GL, VG, M, K, V

Gluteeniton vuokaleipä

Tunnetko jo nämä tuotteet?