Ainesosat
tikkua
Ohjeet
Valmista ensin sokerikakkupohja. Sekoita Myllärin Leivontakarkeat Vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää joukkoon kuivat aineet varovasti nostellen.
Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka ja siirrä taikina vuokaan. Paista kakkupohja kypsäksi 180 C asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Murskaa kakkupohja kulhoon. Lisää joukkoon tuorejuusto, tomusokeri, sitruunan mehu ja raastettu sitruunankuori. Sekoita tasaiseksi.
Muotoile massasta 12 palloa. Laita kakkupallot pakastimeen kohmettumaan tunniksi.
Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Pyöritä kakkupallot valkosuklaassa ja ripottele päälle nonparelleja ja marjajauheita. Laita jääkaappiin kovettumaan.
Aseta kakkupallot pillien päähän ja aseta pillit pystyyn esimerkiksi sokerikulhoon.