Myllärin by Helsinki Mills

Suuria tunteita - Mestarin Puuro

Talvenrientoihin puhtia! On sitten aamu- tai välipalan aika! Tätä ne mestaritkin syö...

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
10 min
Aktiivinen
5 min
Yhteensä
15 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

1 l vettä
1 tl suolaa
voita

Ohjeet

  1. Mittaa vesi tai maito kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää joukkoon Mestarinpuuro Hiutaleet.

  2. Keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta suolalla.

  3. Ota pois liedeltä ja anna hautua kannen alla muutaman minuutin.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,5 g
Proteiini
1,7 g
Energia
44,6 kcal
Hiilihydraatit
7,1 g
Rasva
0,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,1 g
Suola
0,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Hedelmäiset Sämpylät
1 h 40 min L, GL, VG, M, K, V

Hedelmäiset Sämpylät

Hurjan Viljaiset Patongit
1 h 15 min VG, K

Hurjan Viljaiset Patongit

Myllärin Hurjan Viljaiset Sämpylät
1 h 20 min L, VG, M, K, V

Myllärin Hurjan Viljaiset Sämpylät

Myllärin Marjaherkut
1 h 20 min GL, VG, K

Myllärin Marjaherkut