Myllärin by Helsinki Mills

Siskonmakkara kaalipata

Asiakkaan resepti

Riisi vaihtuu kauraan ja lihanakin on tässä arkiruokien klassikossa siskonmakkara.

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
K
Kananmunaton

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

500 g siskonmakkaraa
50 g voita
500 g valkokaalia
1 ½ l lihalientä
2 tl mustapippuria
1 tl suolaa
2 rkl persiljaa

Ohjeet

  1. Kuumenna iso paistinpannu. Lisää pannulle voi ja paista siskonmakkarat.

  2. Lisää Myllärin Pitkäjyväiset Kaurat ja suikaloidut valkokaalit pannulle. Kuullota pari minuuttia. Siirrä kaali-siskonmakkarapaistos uuninkestävään vuokaan.

  3. Mausta kasvis- tai lihaliemi mustapippurilla ja suolalla. Kaada kasvis- tai lihaliemi päälle. Anna hautua 150 C asteisessa uunissa noin tunti.

  4. Lisää lopuksi ennen tarjoilua persiljasilppua ruoan päälle.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,4 g
Proteiini
6,5 g
Energia
177,8 kcal
Hiilihydraatit
9,9 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,0 g
Suola
1,2 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Couscousmureke
1 h L, GL

Couscousmureke

Couscouskiusaus
1 h L, GL

Couscouskiusaus

Kaurainen lihapullavuoka
1 h L

Kaurainen lihapullavuoka

Kauravohvelit ja katkaraputäyte
1 h L

Kauravohvelit ja katkaraputäyte