Myllärin by Helsinki Mills

Siskonmakkara kaalipata

Asiakkaan resepti

Riisi vaihtuu kauraan ja lihanakin on tässä arkiruokien klassikossa siskonmakkara.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

500 g siskonmakkaraa
50 g laktoositonta voita
500 g valkokaalia
1 ½ l lihalientä
2 tl mustapippuria
1 tl suolaa
2 rkl persiljaa

Ohjeet

  1. Kuumenna iso paistinpannu. Lisää pannulle voi ja paista siskonmakkarat.

  2. Lisää Myllärin Pitkäjyväiset Kaurat ja suikaloidut valkokaalit pannulle. Kuullota pari minuuttia. Siirrä kaali-siskonmakkarapaistos uuninkestävään vuokaan.

  3. Mausta kasvis- tai lihaliemi mustapippurilla ja suolalla. Kaada kasvis- tai lihaliemi päälle. Anna hautua 150 C asteisessa uunissa noin tunti.

  4. Lisää lopuksi ennen tarjoilua persiljasilppua ruoan päälle.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,3 g
Proteiini
6,4 g
Energia
174,7 kcal
Hiilihydraatit
9,1 g
Rasva
11,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,0 g
Suola
1,3 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kaurainen lihapullavuoka
1 h L, GL

Kaurainen lihapullavuoka

Kauravohvelit ja katkaraputäyte
1 h L

Kauravohvelit ja katkaraputäyte

Kauravohvelit
1 h L, GL, VG

Kauravohvelit

Kauraiset Lindströminpihvit
50 min L, GL

Kauraiset Lindströminpihvit