Myllärin by Helsinki Mills

Rukiinen marjapiirakka

Makua marjapiirakkaan rukiista!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

1

piirakka

Ainekset

Pohja

150 g laktoositonta voita
1 ⅓ dl sokeria
2 kananmunaa
3 dl Myllärin Ruisjauhoa
1 tl leivinjauhetta

Täyte

1 prk rahka
1 kananmuna
½ dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
2 ½ dl mustikoita

Ohjeet

  1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää kananmuna nopeasti sekoittaen ja sekoita taikina tasaiseksi. Sekoita leivinjauhe ruisjauhoihin ja lisää jauhot taikinaan hyvin sekoittaen. Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan.

  2. Sekoita täytteen ainekset ja kaada pohjan päälle.

  3. Paista piirakka 200-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
5,6 g
Proteiini
3,3 g
Energia
380,7 kcal
Hiilihydraatit
43,7 g
Rasva
19,9 g
Tyydyttynyt rasva
12,5 g
Suola
0,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kuningatarpiirakka
45 min GL, VG

Kuningatarpiirakka

Gluteeniton Suklaapiirakka
24 h 30 min GL, V

Gluteeniton Suklaapiirakka

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit
30 min L, GL

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit

Gluteeniton kinkkugalette
1 h GL

Gluteeniton kinkkugalette