Myllärin by Helsinki Mills

Rapeat Gluteenittomat Granolapiiraat

Rapeat granolapiiraat sopivat aamun herkutteluhetkiin! Nauti Myllärin Marjaisasta Granolasta leivottuja pikkupiiraita jogurttivaahdon, tuoreiden hedelmien ja marjojen sekä suklaakarkkien kera.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

6

piirasta

Piiraat

½ tl suolaa
¾ dl hunajaa
60 g vähäsuolaista voita

Täyte

1 dl vispikermaa
200 g turkkilaista jugurttia
½ dl tomusokeria
1 tl vanilliinisokeria

Lisäksi tarjoiluun

hedelmiä
marjoja
maitosuklaata

Ohjeet

  1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.

  2. Yhdistä Marjaisa Granola, gluteeniton kaurajauho sekä suola. Lisää joukkoon hunaja ja voi ja sekoita, kunnes taikina on tasaista.

  3. Painele taikina pienten piirasvuokien pohjalle ja reunalle.

  4. Paista piiraita uunissa n. 10 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna jäähtyä 15 minuuttia.

  5. Vispaa kerma ja sekoita joukkoon jogurtti, tomusokeri ja vaniljasokeri. Tai sekoita turkkilaisen jogurtin joukkoon hunajaa. Tarjoa piiraita jogurttivaahdon tai jogurtin sekä hedelmien, marjojen ja suklaakarkkien kanssa.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,7 g
Proteiini
4,6 g
Energia
299,0 kcal
Hiilihydraatit
35,8 g
Rasva
16,7 g
Tyydyttynyt rasva
10,1 g
Suola
0,6 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Myllärin Kauraiset Myslipatukat
2 h 15 min L, GL, K

Myllärin Kauraiset Myslipatukat

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit
30 min L, GL

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit

Gluteenittomat kuppikakut
30 min L, GL

Gluteenittomat kuppikakut