Myllärin by Helsinki Mills

Porkkanalaatikko kauralla

Herkullinen gluteeniton porkkanalaatikko Myllärin kaurarouheesta!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
2 h
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
2 h 15 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

1


vuoka

Ainekset

2 dl vettä
5 dl maitoa
1 kg porkkanaa
2 kananmunaa
4 rkl siirappia
2 tl suolaa
½ tl valkopippuria

Pinnalle

Myllärin Gluteenittomia Kauraleseitä
laktoositonta voita

Ohjeet

  1. Kiehauta vesi ja kaura. Kun vesi on kiehunut pois, lisää maito. Keitä hiljalleen noin 20 min.

  2. Sekoita porkkanasose, kananmunat ja mausteet kauran joukkoon ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle kauralesettä ja voinokareita. Paista 175°C 1-1½ tuntia.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,0 g
Proteiini
2,2 g
Energia
65,9 kcal
Hiilihydraatit
10,7 g
Rasva
1,0 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Suola
0,7 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Kaurajyväpuuro
1 h 45 min L, GL, VG, K

Kaurajyväpuuro

Kaurainen pataleipä
16 h 20 min L, VG, K

Kaurainen pataleipä

Uunimakkaraa ja kasvis-kauraa
1 h GL

Uunimakkaraa ja kasvis-kauraa