Myllärin by Helsinki Mills

Piparkakkutaikina

Tässä piparkakkutaikinassa ei tarvitse kuumentaa mitään. Taikina vaivataan ja laitetaan kylmään tekeytymään. On varmasti herkkua!

Reseptin tiedot

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

taikina

4 ½ dl sokeria
250 g voita huoneenlämpöisenä
2 kpl kananmunaa
2 dl siirappia
1 ½ tl ruokasoodaa
½ tl jauhettua neilikkaa
1 tl jauhettua kanelia
1 tl jauhettua kardemummaa
½ jauhettua inkivääriä

Ohjeet

  1. Mittaa voi, sokeri, siirappi ja kananmunat taikinakulhoon. Sekoita.

  2. Yhdistä loput kuivat aineet keskenään ja lisää taikinakulhoon.

  3. Vaivaa taikinaa 5-10 minuuttia. Kunnes taikina on tasainen.

  4. Muotoile taikina ja peitä kelmulla. Laita jääkaappiin tekeytymään ennen leipomista.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,4 g
Proteiini
5,3 g
Energia
397,3 kcal
Hiilihydraatit
61,6 g
Rasva
13,7 g
Tyydyttynyt rasva
8,4 g
Suola
0,6 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit
30 min L, GL

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit

Myllärin Mannalastut
20 min L

Myllärin Mannalastut

Financier - Mantelileivos
45 min L, VG

Financier - Mantelileivos

Myllärin Kauraiset Myslipatukat
2 h 15 min L, GL, K

Myllärin Kauraiset Myslipatukat