Valmista helppo ja herkullinen pannari kätevästi Myllärin Lettu- ja Pannukakkujauhoista, maidosta, kananmunista ja sulatetusta voista. Pannukakku on maistuva herkku sekä arkeen että juhlaan. Tarjoile sokerin ja marjojen kanssa tai herkuttele hillon ja kermavaahdon kera.
Ainesosat
Ainesosat
pellillinen
Ohjeet
Sekoita jauhot, maito, kananmunat ja sulatettu rasva keskenään tasaiseksi taikinaksi.
Anna turvota 15–30 minuuttia.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 25-30 minuuttia.
Leikkaa saksilla sopivan kokoisia paloja ja tarjoile sokerin, hillon tai vaikka kermavaahdon kera.
Valmista pannukakusta suolainen versio ripottelemalla taikinan päälle vaikkapa kinkkusuikaleita, kasviksia ja juustoraastetta.