Myllärin by Helsinki Mills

Pannukakku

Helppoa ja herkullista. Ajaton klassikko torstain ruokapöytään.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
25 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
35 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

pellillinen

8 dl maitoa
3 kpl kananmunaa
100 g voita sulatettuna

Ohjeet

  1. Sekoita Myllärin Lettu- ja Pannukakkujauhot, maito, kananmunat ja sulatettu rasva keskenään tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota 15–30 minuuttia. 

  2. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 25-30 minuuttia.

  3. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa hillon tai marjasoseen kanssa.

Ostoslistalle

Vinkit

Valmista pannukakusta suolainen versio ripottelemalla taikinan päälle vaikkapa kinkkusuikaleita, kasviksia ja juustoraastetta.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,9 g
Proteiini
6,0 g
Energia
173,9 kcal
Hiilihydraatit
17,8 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteenittomat pikkuletut
30 min L, GL, VG, M

Gluteenittomat pikkuletut

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Gluteeniton Unelmakakku eli Suklaakakku vadelmavaahdolla
3 h 10 min

Gluteeniton Unelmakakku eli Suklaakakku vadelmavaahdolla

Kauravohvelit
1 h L, GL, VG

Kauravohvelit