Myllärin by Helsinki Mills

Pannukakku

Valmista helppo ja herkullinen pannari kätevästi Myllärin Lettu- ja Pannukakkujauhoista, maidosta, kananmunista ja sulatetusta voista. Pannukakku on maistuva herkku sekä arkeen että juhlaan. Tarjoile sokerin ja marjojen kanssa tai herkuttele hillon ja kermavaahdon kera. 

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
25 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
35 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

pellillinen

8 dl maitoa
3 kpl kananmunaa
100 g voita sulatettuna

Ohjeet

  1. Sekoita jauhot, maito, kananmunat ja sulatettu rasva keskenään tasaiseksi taikinaksi.

  2. Anna turvota 15–30 minuuttia. 

  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

  4. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 25-30 minuuttia.

  5. Leikkaa saksilla sopivan kokoisia paloja ja tarjoile sokerin, hillon tai vaikka kermavaahdon kera. 

Ostoslistalle

Vinkit

Valmista pannukakusta suolainen versio ripottelemalla taikinan päälle vaikkapa kinkkusuikaleita, kasviksia ja juustoraastetta.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,3 g
Proteiini
6,0 g
Energia
175,0 kcal
Hiilihydraatit
17,8 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kauravohvelit
1 h L, GL, VG

Kauravohvelit

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Gluteeniton Suklaapiirakka
24 h 30 min GL, V

Gluteeniton Suklaapiirakka

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit
30 min L, GL

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit