Myllärin by Helsinki Mills

Päärynä-Vaniljahillo

Tämä resepti toimii kivasti ja on helposti muokattavissa. Voit vaihtaa päärynät omenoihin, tai vaikka vaniljan kaneliin. Vai laittaisiko sittenkin molempia ja kaikkea.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
K
Kananmunaton
V
Vegaani
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

purkki (noin 4 dl hilloa)

3 kpl päärynää kuorittuna
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl vettä
1 kpl vaniljatanko

Ohjeet

  1. Mittaa kattilaan vesi ja sokeri. Pilko kuoritut päärynät kattilaan. Älä laita keskiosaa mukaan.

  2. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet kattilaan. Laita myös vaniljatanko kattilaan.

  3. Hauduttele miedolla lämmöllä. Kun päärynä kypsyy se alkaa hajota ja saostamaan hilloa.

  4. Jäähdytä ja laita hillo kylmään. Tarjoile vaikka taatelikakun kanssa.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,6 g
Proteiini
0,2 g
Energia
88,9 kcal
Hiilihydraatit
20,1 g
Rasva
0,1 g
Tyydyttynyt rasva
0,0 g
Suola
0,0 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit
30 min L, GL

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Myllärin Myslimuffinssit
40 min L, VG

Myllärin Myslimuffinssit

Granolakeksit
1 h 15 min L, VG

Granolakeksit