Myllärin by Helsinki Mills

Myllärin Marjaherkut

Rapiaa, makiaa ja marjaa. Voit tehdä näitä kylmään useamman odottamaan makeannälkää.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
1 h 20 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

12

herkkua

100 g valkosuklaata
50 g voita
1 rkl juoksevaa hunajaa

Ohjeet

  1. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Sulata valkosuklaaseen hunaja ja voi.

  2. Sekoita joukkoon Myllärin Gluteeniton Marjainen Granola. Laita massa hetkeksi jääkaappiin kovettumaan.

  3. Muotoile käsin massasta pieniä palloja leivinpaperoidulle uunipellille. Anna jäähtyä kylmässä ennen tarjoilua.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
4,1 g
Proteiini
7,1 g
Energia
502,6 kcal
Hiilihydraatit
50,2 g
Rasva
29,7 g
Tyydyttynyt rasva
17,4 g
Suola
0,2 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Hedelmä-Myslikeksit
30 min L, GL, VG

Hedelmä-Myslikeksit

Myllärin Mannalastut
20 min L

Myllärin Mannalastut

Myllärin Kauraiset Myslipatukat
2 h 15 min L, GL, K

Myllärin Kauraiset Myslipatukat

Granolakeksit
1 h 15 min L, VG

Granolakeksit