Myllärin by Helsinki Mills

Myllärin Letut

Herkulliset letut jälkiruuaksi tai välipalaksi tai vaikkapa täytettynä versiona!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
10 min
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
40 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

12

isoa lettua

Ohjeet

  1. Sekoita ainekset ja anna taikinan levätä n. 5 minuuttia. Paista isoja tai pieniä lettuja ja nauti hillon kanssa.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,7 g
Proteiini
5,5 g
Energia
145,3 kcal
Hiilihydraatit
25,2 g
Rasva
1,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kaurainen banaani­pannukakku
35 min L, GL, VG

Kaurainen banaani­pannukakku

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit
30 min L, GL

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit

Gluteenittomat Kaurasämpylät
55 min L, GL, VG, M, K, V

Gluteenittomat Kaurasämpylät