Myllärin by Helsinki Mills

Marja-Valkosuklaa Herkkumysli

Paahdetulla valkosuklaalla saat myslistä entistäkin herkullisempaa.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
10 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
20 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

200 g valkosuklaata
2 rkl hunajaa
500 g maustamatonta jugurttia
150 g pensasmustikkaa
150 g vadelmia
200 g Myllärin Gluteenitonta Marjaista Granolaa

Ohjeet

  1. Aloita valmistamalla paahdettu valkosuklaa. Leikkaa tai halkaise valkosuklaa pieneksi. Laita valkosuklaa leivinpaperoidulle uunipellille.

  2. Paista valkosuklaata 160 C asteisessa uunissa 10 minuuttia. Sekoita suklaata muutaman minuutin välein. Valkosuklaan kuuluu ruskistua tasaisesti. Ota suklaa pois uunista ja laita talouspaperin päälle. Anna jäähtyä. Rouhi valkosuklaa veitsellä.

  3. Kasaa annokset suoraan annoskulhoihin tai -laseihin. Jaa tuoreet marjat kulhojen pohjalle. Sekoita hunaja ja maustamaton jugurtti. Peitä marjat hunajajugurtilla.

  4. Sekoita Myllärin Gluteeniton Marjainen Granola ja paahdettu valkosuklaa. Nostele hunajajugurtin päälle ja tarjoile.

    Voit koristella vaahtokarkeilla, nonparalleilla, tai keksitikuilla.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,2 g
Proteiini
4,5 g
Energia
206,8 kcal
Hiilihydraatit
25,0 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Suola
0,1 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Kauravohvelit
1 h L, GL, VG

Kauravohvelit

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Myllärin Kauraiset Myslipatukat
2 h 15 min L, GL, K

Myllärin Kauraiset Myslipatukat