Ainesosat
Ainesosat
annosta
Ohjeet
Aloita valmistamalla paahdettu valkosuklaa. Leikkaa tai halkaise valkosuklaa pieneksi. Laita valkosuklaa leivinpaperoidulle uunipellille.
Paista valkosuklaata 160 C asteisessa uunissa 10 minuuttia. Sekoita suklaata muutaman minuutin välein. Valkosuklaan kuuluu ruskistua tasaisesti. Ota suklaa pois uunista ja laita talouspaperin päälle. Anna jäähtyä. Rouhi valkosuklaa veitsellä.
Kasaa annokset suoraan annoskulhoihin tai -laseihin. Jaa tuoreet marjat kulhojen pohjalle. Sekoita hunaja ja maustamaton jugurtti. Peitä marjat hunajajugurtilla.
Sekoita Myllärin Gluteeniton Marjainen Granola ja paahdettu valkosuklaa. Nostele hunajajugurtin päälle ja tarjoile.
Voit koristella vaahtokarkeilla, nonparalleilla, tai keksitikuilla.