Myllärin by Helsinki Mills

Myllärin Mannalastut

Helpot ja herkulliset mannalastut valmistuvat nopeasti!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
10 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
20 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

30

kappaletta
kappaletta

300 g laktoositonta voita tai margariinia
3 dl sokeria
½ rkl vanilliinisokeria
½ rkl leivinjauhetta
1 kpl kananmunaa

Ohjeet

  1. Vaahdota sulatettu rasva ja sokeri keskenään. Lisää seokseen muna sekä keskenään sekoitetut vehnäjauhot, mannasuurimot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Sekoita taikina hyvin.

  2. Annostele taikina paistopellille väljästi ohuiksi kiekoiksi pikkulusikalla tai pursottamalla.

  3. Paista pikkuleipiä 180 C:ssa noin 9 minuuttia.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,0 g
Proteiini
4,9 g
Energia
474,7 kcal
Hiilihydraatit
51,8 g
Rasva
27,5 g
Tyydyttynyt rasva
17,4 g
Suola
0,6 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Myllärin Kauraiset Myslipatukat
2 h 15 min L, GL, K

Myllärin Kauraiset Myslipatukat

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit
30 min L, GL

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit

Gluteenittomat kuppikakut
30 min L, GL

Gluteenittomat kuppikakut