Ainesosat
Ainesosat
annosta
Ohjeet
Huuhtele ja kuivaa kesäkurpitsat. Halkaise ne pituussuunnassa ja koverra sisus pois pienellä lusikalla. Ota puolet koverretusta kesäkurpitsasta sivuun ja hienonna.
Keitä Myllärin Pitkäjyväinen Kaura paketin ohjeiden mukaan kypsäksi.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, sekä leikkaa miniluumutomaatit pieniksi lohkoiksi. Kuumenna öljy pannulla ja lisää pilkotut ainekset, sekä keitetty kaura. Lisää myös hienonnettu, koverrettu kesäkurpitsan sisus. Mausta hienonnetulla chilipaprikalla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon vuohenjuusto ja mausta seos sitruunamehulla. Hienonna lopuksi joukkoon lehtipersiljaa. Tarkista maku.
Täytä koverretut kesäkurpitsat täytteellä ja laita uunivuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 20-30 minuuttia, tai kunnes kesäkurpitsat ovat pehmenneet.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.