Myllärin by Helsinki Mills

Jouluinen suklaakakku (1 tunti)

Nopeasti herkkua pöytään. Voit maustaa kanelilla, tai muilla lempparimausteillasi.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
40 min
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

kakku

300 g voita
300 g tummaa suklaata
300 g tomusokeria
5 kpl kananmunaa
2 tl kanelia

Ohjeet

  1. Mittaa kulhoon voi, tumma suklaa ja tomusokeri. Laita vesihauteeseen sulamaan. Lisää sulaneeseen seokseen kananmunat yksitellen. Lisää lopuksi Myllärin Leivontakarkeat Vehnäjauhot ja kaneli. Laita kakkutaikina leivinpaperoituun kakkuvuokaan. Halkaisijaltaan noin 21 cm. Paista 180 C asteissa uunissa 20 minuuttia.

  2. Lisää sulaneeseen seokseen kananmunat yksitellen.

  3. Lisää lopuksi Myllärin Leivontakarkeat Vehnäjauhot ja kaneli.

  4. Laita kakkutaikina leivinpaperoituun kakkuvuokaan. Halkaisijaltaan noin 21 cm. Paista 180 C asteissa uunissa 20 minuuttia.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,5 g
Proteiini
5,3 g
Energia
350,6 kcal
Hiilihydraatit
42,4 g
Rasva
28,0 g
Tyydyttynyt rasva
16,3 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Suklaapiirakka
24 h 30 min GL, V

Gluteeniton Suklaapiirakka

Gluteenittomat Suklaakuppikakut
50 min L, GL

Gluteenittomat Suklaakuppikakut

Gluteeniton Unelmakakku eli Suklaakakku vadelmavaahdolla
3 h 10 min

Gluteeniton Unelmakakku eli Suklaakakku vadelmavaahdolla

Kaura-Omenapaistos
45 min L, VG, K

Kaura-Omenapaistos